3 februarie 2014

Ce nu face omul din dragoste, un igloo la -31° C

 (sursa foto)





Cand neozeelandezul Daniel Gray a venit in vizita la familia prietenei sale in Canada, nu a avut nici cea mai vaga idee despre ce avea sa ii ceara soacra sa. 


Pentru a-i testa prietenul fiicei sale, Brigit Burton i-a cerut sa construiasca un igloo in curtea din spate! Pentru a-l ajuta pe Daniel sa faca acest lucru, ea adunase deja 500 de cutii de lapte facute din carton, pe care le-au folosit pentru a face caramizile de gheata.

 (sursa foto)

Pentru a face caramizile, au umplut recipientele cu apa colorata, le-au inghetat si apoi au indepartat hartia. Daniel a trebuit sa gaseasca o modalitate de a le structura, mediul de lucru nefiind tocmai prielnic, afara erau -31° C!



"Am vrut sa-l tin ocupat!", a marturisit Brigit. Asa a si fost: Daniel a petrecut aproximativ de 150 ore pentru a construi igloo-ul, fiind ajutat de restul familiei si de un vecin. 

Motivul testului era unul simplu: in urma testului Brigit urma sa decida daca isi lasa fata sa se marite cu Daniel. Bineinteles, Daniel a reusit sa faca o impresie buna si sa isi uimeasca viitoarea soacra.




Voua cum vi se pare?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu