18 martie 2013

Timpul este nepretuit?


Ne este binecunoscuta pasiunea bogatasilor din lumea araba pentru lucrurile scumpe si elitiste, dar aceasta ultima isprava parca le intrece si pe cele in care auzim despre avioane private de zeci de milioane de dolari, colectii intregi de masini de lux sau apartamente in cele mai exclusiviste cladiri din lume. Ei bine, in cadrul unei expozitii numite Doha Jewelry and Watch Exhibition (DJWE), a fost prezentat un ceas care valoreaza 6.800.000$! Ceasul este fabricat din aur alb, incrustat cu 233 de diamante incolore, si apartine companiei Mouawad.

Pentru un asemenea obiect deosebit, a fost nevoie si de un model pe masura, fiind invitata pentru a prezenta ceasul chiar fosta Miss Univers, Natalie Glebova.

Pe lista produselor exclusiviste detinute de Mouawad mai regasim un sutien de 11 milioande de dolari, care a fost inclus anul acesta in Cartea Recordurilor ca fiind cea mai scumpa lenejerie din lume, poseta de 3,8 milioane de dolari - cea mai scumpa geanta din lume (2010), sau cel mai scump dimant din lume - The Mouawad Splendor, care detine aceasta distinctie inca din 1990.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu