28 februarie 2014

Casa inspirata din desenele Flinstone

Ti-ai imaginat vreodata viata intr-o pestera demna de epoca de piatra?

Daca iti plac desenele animate The Flintstones, cu siguranta te va incanta cum a fost transpusa casa in realitate.

Casa se afla pe plaja din Malibu, California, beneficiaza de propria ei plaja privata si poate fi achizitionata pentru 3.25 milioane dolari.Resedinta a fost detinuta de celebrul Dick Clark, o legenda a radioului si a televiziunii.
Faimoasa expresie a lui Fred Flinstone Yabaa-Dabba-Doo descrie perfect luxoasa locuinta.


Desi constructia pare solida, a fost construita din materiale usoare si ciment.
Peretii interiori au fost realizati din lemn, iar pentru plafoanele au fost folosite grinzi de otel acoperite cu beton.Designul interior are un aspect de preistoric, forme neregulate cu aspect si culori de piatra. 
In designul exterior au fost integrate pietre reale, neacoperite, pentru a intari impactul vizual.
Casa a aparut ca urmare a ideii arhitectului Phillip Jon Brown, care a dorit sa creeze o casa asemanatoare cu o formatiune stancoasa care s-ar fi incadrat bine in peisaj, fiind situata langa zona Muntilor Santa Monica National Recreation. 

Ca orice idee buna, merita sa fie pusa in practica.

Dimensiunea terenului este coplesitoare, 23 de acri, destul loc pentru desfasurarea activitatilor in timpul liber, sa nu mai spun si ca din casa ai o vedere de 360 de grade cu munte, mare si peisaje urbane, mediul ideal pentru relaxare, nu?
In afara de designul impresionant, casa ofera de asemenea si o vedere minunata la Oceanul Pacific, Muntii Boney si Los Angeles.

Care camera va place mai mult si care priveliste?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu